U heeft niks te verbergen voor uw internetbrowser toch?

Outlook Explorer, Google Chrome Apple Safari: om op het internet te kunnen surfen is een browser nodig, een goudmijn voor de maker ervan. Ze verzamelen letterlijk onvoorstelbaar veel gedetailleerde persoonlijke informatie voor de verkoop. En ze zetten zo veel mogelijk advertenties weg. Niks mis mee, want u kijkt niet naar die advertenties en u heeft niks te verbergen toch?
Ook al valt er helemaal niets te verbergen en heeft u niets tegen het verzamelen van uw gegevens, dan toch blijft het raar dat een ander veel aan u verdient en u daar niets van terugziet. En al kijkt u niet naar die advertenties (ze werken uitstekend, behalve bij u natuurlijk), ze maken het surfen wel veel trager. Ook al maakt het u niet uit dat het allemaal wat langer duurt, dan toch blijft het raar dat er tijd van u wordt gevraagd en u daar niet voor betaald wordt.
Als enige maakt de internetbrowser van Brave gebruik van blockchain techniek, de hype die ook ten grondslag lag aan Bitcoin maar daar verder niets meet e maken heeft. Brave verzamelt en verkoopt uw informatie niet en als er al sprake van advertenties zou zijn, dan deelt u als gebruiker per definitie in de opbrengsten ervan.
Brave: sneller, veiliger en vooral eerlijker. Een aanrader dus. Download hier de Brave browser: https://www.brave.com/